joi, 28 martie, 2024

Vasluiul are sanse la locul 6

Distribuie:

Publicat:

Poli Timisoara si-a asigurat in mare masura locul 6. HC Vaslui este in proportie de 99% calificata la randul ei in play-off, fiindu-i suficienta, spre exemplu, victoria cu Satu Mare din ultima etapa, programata pe teren propriu. Cu cele 3 puncte, echipa lui Sandu Iacob isi asigura si locul 7. Formatia vasluiana poate incheia sezonul regulat si pe pozitia a 6-a, in cazul in care Timisoara pierde meciul de la Suceava, din ultima etapa a sezonului regulat.
 
Ultimul loc in play-off este disputat de Calarasi, Suceava si Steaua. Fiecare echipa are teoretic cate un meci abordabil si unul mai lejer. Calarasi si Steaua au meciuri la indemana etapa viitoare cu Satu Mare (d), respectiv HC Vaslui (a), in timp ce Suceava va evolua pe terenul echipei CSM Bucuresti, care lupta pentru locul 2. Iar echipa lui Zvonko Sundovski trebuie sa castige acest meci, pentru ca altfel risca sa termine pe locurile 4-5 sezonul regulat, ceea ce ar insemna o confruntare prematura cu Dinamo Bucuresti in play-off.
In ultima etapa, Dunarea va juca pe teren propriu cu Potaissa Turda, joc care va avea de asemenea implicatii si pentru podiumul campionatului, iar Steaua va evolua pe terenul echipei Dinamo, care nu mai are nicio miza. Suceava va avea un meci abordabil cu Poli Timisoara, daca trece de hopul CSM Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img