sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluiul este din nou pe harta Romaniei in sporturile de contact, prin Lascar Rotaru, zis Bestia Moldovei, si Florin Lampagiu, zis Rambo – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cei doi au devenit campioni nationali la sambo kombat, sport ce se va regasi pe tabloul principal al Jocurilor Olimpice din 2018.
Lascar Rotaru a fost cel mai bun la categoria de 80 kg, iar Florin Lampagiu a invins prin KO in toate jocurile, la categoria de 90 kg, desi el nu cantareste mai mult de 77 kg.
”Am surprins intreaga asistenta. Nimeni nu se astepta ca niste moldoveni sa castige la aceste categorii, mai ales in patria acestui sport, Bucuresti. Ei vor reprezenta Romania, atat la Europenele din Croatia, cat si la Mondialele din Serbia, unde speram sa obtinem noi performante. Rambo a reusit sa-l invinga in finala pe detinatorul trofeului national in ultimii trei ani”, a spus Remus Ciobanu, cel care se ocupa de pregatirea lor la Clubul Scorpions, ce va deschide in cel mai scurt timp o sala la Vaslui.
”Ne dorim ca pana la sfarsitul acestei luni sa avem o sala si la Vaslui, care sa fie o sectie a clubului”, a mai precizat Remus Ciobanu.
Cei doi sportivi sunt sustinuti de doi sponsori locali. Este vorba despre Apiscom, care il sustine pe Lascar Rotaru, si Kazan, sustinator al sportivului Florin Lampagiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img