News Flash:

Vasluiul in finala de la Jocurile Olimpice pentru Tineret din CHINA.

21 August 2014
1891 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasluianca Maria Ifteni, domiciliata chiar in municipiul Vaslui, a reusit performanta de a se califica la finala de trei mii de metri de la Jocurile Olimpice pentru Tineret, reusind sa isi doboare chiar si propriul record.

Maria Ifteni se afla printre favorite la proba de 3000 metri de de la Jocurile Olimpice pentru Tineret organizat in China, in orasul Nanjing. Atleta care reprezinta Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a reusit sa isi imbunatateasca timpul cu aproape 10 secunde, reusind astfel sa scoata super timpul de 9:15 in probleme de calificari.

Tanara atleta Maria Iftene, pregatita pentru acest concurs de profesoara Viorica Pintilie, va alerga in aceasta duminica, 24 august alaturi de alte reprezentante ale Europei.

De precizat este faptul ca atleta noastra vasluiana a devenit in acest an si campioana nationala la junior, unde a spulberat pur si simplu, sportive cu cel putin doi ani mai in varsta decat ea. Tot Maria Ifteni, a castigat anul trecut si Festivalul Olimpic al Tineretului European.

china viorica pintilie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 34 queries | Mysql time :0.058779 (s)