vineri, 29 martie, 2024

Vasluiul va fi capitala minihandbalului romanesc

Distribuie:

Publicat:

Cele mai valoroase 16 echipe din tara, calificate in urma desfasurarii turneelor din fazele preliminare (localitate, judet, euro-regiune, turnee semifinale) vor fi prezente la Festivalul National de minihandbal.

Echipele participante au fost impartite in doua grupe, astfel: Grupa I: CSU Suceava, CSS Ploiesti, Progresul Bailesti, CSS Reghin, HC Adrian Petrea Resita, CSS Odorhei, LPS Vaslui, CS Balotesti; Grupa II: CS Seini, Bucovina Suceava, CSM Ploiesti, DSCL Caracal, CSM Bucuresti, LPS Banatul Timisoara, Transilvania Brasov si LPS Piatra Neamt.

Festivalul national de minihandbal, competitie care se va juca numai pe teren redus, in conformitate cu Regulamentul de minihandbal EHF, nu va fi cu o ierarhie finala, toate echipele fiind considerate castigatoare.
Deschiderea evenimentului are loc pe 1 iunie, la ora 9, urmand ca primul meci al zilei sa fie CSU Suceava-CS Balotesti.

De la ora 13, toate participantele vor merge intr-o defilare, pentru promovarea handbalului in randul vasluienilor, pe traseul Sala Sporturilor-Parcul Copou, urmand ca micutii handbalisti sa participe la Targul de Jucarii, organizat de Centrul pentru Promovarea Culturii Traditionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img