News Flash:

Vaticanul ascunde DRAGONUL ROSU: Evanghelia dupa Satana

25 August 2014
2987 Vizualizari | 0 Comentarii
Unul dintre cele mai mari secrete ale tututor timpurilor este din ce in ce mai abordat de adeptii teoriei conspiratiei. Este vorba despre o carte intitulata "Grand Grimoire" (franceza - marea carte de vraji), cunoscuta si sub numele de "Dragonul Rosu" si "Evanghelia dupa Satana".

Cartea este reala deoarece Biserica Catolica sustine ca ii apartine, desi publicul nu a avut niciodata ocazia sa o vada.

Descoperita in Ierusalim in 1750 in templul lui Solomon si scrisa in aramaica, cartea este datata 1522 A.D, desi se speculeaza ca ar fi fost doar copiata intr-un alt manuscris in acel an, originalul fiind de fapt mult mai vechi.

Inspiratia pentru carte se spune ca ar fi venit din partea unui anume Honorius din Theba (sa fie oare vorba despre papa Honorius III?), care a scris o carte atat de diabolica incat se crede ca fie era Satan in persoana, fie a fost posedat de acesta pentru a scrie respectiva lucrare care a servit ca inspiratie Evangheliei lui Satana.

Cei care cred in existenta cartii sunt convinsi ca ea are puteri supranaturale, neputand fi arsa, taiata sau distrusa in oirce alt mod. De asemenea, se spune ca Grand Grimoire are puterea de a il invoca pe insusi Satana la orice ora din zi si din noapte cu un ritual precis. Mai mult - pot fi invocati toti demonii cunoscuti (inclusiv Pazuzu din Exorcistul). Fiind scrisa de Satana, include numeroase detalii despre toate minunile efectuate in biblie, precum si locatiile la toate relicvele si obiectele supranaturale. Include si portretele lui Iisus si ale lui Iuda schitate de Lucifer.

Deoarece cartea se afla in posesia Bisericii Catolice, adeptii acestei teorii sustin ca fiecare papa se urca pe tron om, dar devine posedat de Satana odata ce este ales.

Ce parere aveti? Credeti intr-o asemenea teorie?


grand grimoire dragonul rosu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017532 (s)