miercuri, 24 aprilie, 2024

Vedeta americană Kim Kardashian intenţionează să-şi reevalueze parteneriatul cu Balenciaga după o campanie controversată a brandului de lux

Distribuie:

Publicat:

Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian intenţionează să-şi "reevalueze" relaţia cu brandul de lux Balenciaga, după o campanie controversată a mărcii în care apar copii şi accesorii sexuale, relatează luni AFP.

Casa de modă franceză, deţinută de grupul de lux Kering, şi-a cerut scuze săptămâna trecută pe contul său de Instagram şi a eliminat mai multe fotografii din campania sa pentru colecţia de primăvară-vară 2023. În una dintre acestea un copil ţinea o geantă în formă de ursuleţ de pluş alb legat cu curele negre.

Internauţii au dezvăluit, de asemenea, că într-o altă fotografie o geantă realizată în urma unei colaborări Balenciaga-Adidas se afla aşezată pe documente pe care erau tipărite fragmente dintr-o decizie a Curţii Supreme a SUA privind pornografia infantilă, potrivit Agerpres.

"Am tăcut în ultimele zile, nu pentru că nu am fost dezgustată şi revoltată de campaniile recente ale Balenciaga, ci pentru că am vrut să am ocazia să vorbesc cu echipa lor pentru a înţelege cum s-ar fi putut întâmpla asta", a scris Kim Kardashian pe contul ei de Twitter duminică seara.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img