vineri, 26 aprilie, 2024

Vehicul radiat din circulatie, descoperit in trafic de politistii de frontiera din P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita  efectueaza cercetari cu privire la un barbat din R. Moldova care a fost depistat conducand un scuter neinmatriculat.

In data de 30 septembrie a .c., in jurul orei 17.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova S.S., in varsta de 51 de ani, conducand un scuter inmatriculat in Spania.

"La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculul in cauza, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca scuterul este radiat din circulatie de autoritatile din Spania, incepand cu data de 09.09.2019." declara Irina Mirica

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat,  la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img