joi, 28 martie, 2024

Vera Miron este eliminata de la Survivor Romania. Razboinica rabufneste la adresa lui Albert Oprea: „Mi-a spus ca nu o sa ma voteze!”

Distribuie:

Publicat:

Războinicii o pierd pe Vera Miron din competiția Survivor România!

Vera Miron este eliminată din competiția Survivor România, după ce a fost nominalizată de Albert Oprea, preferatul publicului din echipa Războinicilor.

Vera Miron părăsește competiția Survivor România

În cursa pentru eliminare au intrat Irisha și Elena Marin, nominalizată de Zanni, din echipa Faimoșilor și Vera Miron și Maria Chițu, votată de Marius Crăciun, de la Războinici.

Cele mai puține voturi de susținere din partea publicului a avut Vera Miron, care părăsește competiția din Dominicană. Ea regretă că este nevoită să plece după scurt timp de la intrarea în concurs, însă spune că va urmări de acasă evoluția colegilor săi.

„Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec.

Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc. O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare”, a spus Vera Miron.

Vera Miron răbufnește la adresa lui Albert Oprea la Survivor România

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img