vineri, 29 martie, 2024

Verdeturi de primavara – retete delicioase pe care trebuie sa le incerci

Distribuie:

Publicat:

În pieţe au început să apară tot felul de verdețuri de primăvară, dar multă lume le ocolește, în principal pentru că nu ştie să le gătească.

Urzicile, de exemplu, se pot transforma din superalimente într-un terci cu aspect neplăcut şi zero substanţe nutritive, dacă nu le gătim corect.

Spanacul, de asemenea, este adesea „chinuit” într-o fiertură, când de fapt ar fi mult mai sănătos dacă l-am consuma proaspăt, într-o salată colorată, alături de alte legume bogate în vitamine şi minerale.

Şi să nu uităm de „vedeta” primăverii – leurda. Toţi ştim că are gust mai domol de usturoi, dar prea puţini ştim cum să o consumăm.

Continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img