News Flash:

Verdictul Colegiului Medicilor Vaslui in cazul barbatului care a murit dupa ce a fost tratat la Spitalul Barlad

18 Iunie 2015
1873 Vizualizari | 1 Comentarii
Conducerea Colegiului Medicilor (CM) Vaslui sustine ca este ”putin probabil” sa fie culpa medicala in cazul tanarului de 27 de ani care, in luna aprilie, a murit in urma unei intepaturi la picior, dupa ce a a fost tratat la Spitalul Barlad.

 Reprezentantii Colegiului Medicilor (CM) Vaslui au constatat, in urma analizei documentelor medicale, ca au fost respectate protocoalele medicale in cazul tanarului din localitatea Iana care, la sfarsitul lui aprilie, a murit in urma unei intepaturi la un picior, la doua zile dupa ce a fost internat la Spitalul de Urgenta din Barlad.scrie mediafax.ro

”Pacientul a fost diagnosticat cu cangrena gazoasa si este putin probabil sa fie culpa medicala cand vorbim de acest diagnostic. Protocoalele au fost respectate, urmand ca doctorii sa vina sa dea declaratii la Colegiul Medicilor, la fel ca si apartinatorii tanarului de 27 de ani. Parintii pacientului reclama ca s-a intervenit cu intarziere si ca fiul lor a fost preluat dupa cateva ore de cadrele medicale ale Compartimentului de Primiri Urgente al spitalului din Barlad, acolo unde fusese dus cu ambulanta. Insa, in urma analizei documentelor medicale, s-a constatat ca in acea perioada de asteptare au fost doua coduri rosii la Urgente, respectiv un accident rutier si un stop cardiorespirator. Tanarul avea o plaga intepata la picior, cangrena gazoasa aparand a doua zi”, a declarat, miercuri presedintele Colegiului Medicilor Vaslui, Mioara Dascau.

putin probabil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035663 (s)