joi, 25 aprilie, 2024

Verișoara Reginei Elisabeta a II-a a leșinat la vederea sicriului. Momente dramatice

Distribuie:

Publicat:

Momente dramatice lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a. Un membru al Familiei Regale a leșinat lângă sicriu. Este vorba despre verișoara Reginei, Lady Gabriella de Windsor.

Verișoara Reginei a leșinat la vederea sicriului

Lady Gabriella de Windsor a leșinat lângă sicriul Reginei. Verișoara Reginei este fiica prințului și a prințesei Michael de Kent și ocupă locul 55 în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. La procesiunea organizată după moartea suveranei, din cauza emoțiilor puternice, aceasta a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a. Din fericire și-a revenit rapid și se află în afara oricărui pericol.

Regina și Lady Gabriella au avut o relație foarte apropiată. Majestatea Sa a fost unul dintre invitații la nunta ei cu Thomas din 2019.

În ciuda faptului că Lady Gabriella a leșinat, slujba a continuat, iar membrii familiei regale i-au adus un ultim omagiu celei care a fost suverana Regatului Unit și a altor 14 țări timp de 70 de ani.

Cine este Lady Gabriella Windsor?

Lady Gabriella este consultantă engleză, compozitoare-compozitoare și scriitoare independentă.

Născută pe 23 aprilie 1981, la Spitalul St Mary din Londra, ea a studiat literatura comparată și antropologia socială la Brown University, instituția Ivy League, din Rhode Island, SUA, unde și-a cunoscut soțul, Thomas Kingston.

Cei doi s-au căsătorit la Capela Sf. George, Windsor, pe 18 mai 2019, mireasa purtând o rochie a designerului italian Luisa Beccaria și o tiară semnată Kent City of London Fringe, purtată cândva de bunica ei, Prințesa Marina de Kent.

Lady Gabriella este fiica prințului Michael de Kent, verișoara primară a reginei. Ea se află în prezent pe locul 56 la rândul său la tron, după nepoata sa, Isabella Windsor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img