vineri, 19 aprilie, 2024

Verifica-ti acum permisul auto. Detaliul care ii poate costa pe soferii romani o amenda de pana la 840 de lei. S-au inregistrat sute de cazuri

Distribuie:

Publicat:

Daca esti sofer, ar trebui sa-ti verifici mai des permisul auto, pentru ca un detaliu care iti poate scapa te poate costa scump. 

Orice permis de conducere are pe el inscriptionat data de valabilitate, multi insa omit sa verifice aceasta data, astfel ca se intampla uneori ca permisul sa expire fara ca noi sa stim. 

Sofatul cu permis auto expirat se sanctioneaza cu 6 pana la 8 puncte de amenda, adica soferul trebuie sa scoata din buzunar pentru aceasta greseala pana la 840 de lei.  

Eliberarea unui permis de conducere nou se face la oricare serviciu public comunitar sectia permise de conducere si inregistrari ale vehiculelor. 

Se impune si obtinerea unei fise medicale, in cazul in care se solicita un duplicat al permisului, cand acesta a fost pierdut, furat, deteriorat, sau daca titularul si-a schimbat numele. 

S-a urcat la volan pentru examenul auto. Dupa cinci secunde a fost oprit. Politistul a ramas fara cuvinte in scaun cand a vazut ce face „elevul”

In calitate de examinator al pretendentilor la un permis de conducere te intalnesti cu multe situatii neobisnuite, dar ceea ce i s-a intamplat lui Craig Bazara e putin  probabil sa se mai repte intr-un timp atat de scurt.

Unul dintre tinerii care aspirau la un permis de conducere i-a oferit cea mai palpitanta si infricosatoare experienta a vietii. Dupa ce baiatul s-a urcat la volanul masinii pe care urma sa sustina proba practica a examenului, acesta a pornit si a intrat direct pe contrasens, fiind la un pas sa produca un accident rutier grav.

In cateva secunde de la plecare, tanarul a fost oprit, iar permisul de conducere a ramas doar o himera pentru el. Intrebat care a fost motivul gestului sau, cursantul a spus ca nu stie ce s-a intamplt si ca nu isi aduce aminte absolut nimic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img