vineri, 26 aprilie, 2024

Veste BOMBA pentru pensionari!

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a anuntat ca pensiile vor creste in 2017 cu 5,2 sau 5,3%, actul normativ in acest sens fiind pregatit in baza legislatiei in vigoare.

“Pensiile vor creste cu 5,2-5,3% anul viitor…Acest Guvern va pune in practica aceasta crestere pentru ca actul normativ este pregatit pe baza legislatiei in vigoare”, a spus Dragos Pislaru, intrebat despre cresterea pensiilor din 2017.

Totodata, ministrul a precizat ca, in prezent, orice “insinuare” privind modul in care va evolua politica de pensii este o pura speculatie, avand in vedere ca bugetul va fi adoptat de viitorul Guvern si Parlamentul viitor.

“Asa cum am avut in acest an o crestere a indemnizatiei de pensie pentru categoriile sociale, asa vom vedea probabil si in anul viitor, pe masura de economia va permite, crestere economica transmutata in buzunarele oamenilor. Acest Guvern nu poate sa faca promisiuni pentru anul viitor pentru ca este un lucru complet aiurea. Noi, in primul rand, bugetul il vom pregati intr-o forma preliminara, dar cei care il vor adopta vor fi Guvernul si parlamentul viitor. Orice fel de insinuare cu privire la modul in care va evolua politica de pensii este o pura speculatie”, a afirmat Pislaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img