News Flash:

Veste buna pentru toate mamele din Romania

13 Mai 2015
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Guvernul pregateste un pachet de masuri pentru cresterea copiilor. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca toate mamele ar putea primi indemnizatii de crestere a copilului, indiferent de venit. Astfel, ar putea fi eliminat plafonul de venit pana la care se acorda indemnizatia de crestere a copilului in acest moment. In plus, si alocatiile copiilor ar putea fi majorate, in functie de posibilitatile bugetului de stat.

"In ceea ce priveste cuantumul alocatiei, facem calcule si in masura in care din punct de vedere fiscal bugetar avem posibilitatea sa le crestem, asa cum am facut pentru 500.000 de copii din familiile sarace, vom proceda si in continuare. In momentul de fata facem calcule daca si cu cat se poate mari. Pentru indemnizatia de crestere a copiilor se ia in calcul un intreg pachet de masuri, inclusiv eliminarea barierei privind limita superioara de 3.400 de lei. Toate acestea inseamna calcule", a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii.

Anul trecut, ministrul Muncii anunta ca sustine extinderea concediului de maternitate pentru mame prin introducerea unor facilitati si indemnizatii pentru mamele care nasc si sunt in somaj sau nu au un loc de munca.

cresterea copiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020659 (s)