News Flash:

Veste EXCELENTA pentru elevi! E oficial! Se intampla din septembrie! Copilasii sunt in culmea fericirii, trebuie sa afli si tu

1 August 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Elevi
Elevii din clasa a V-a vor avea, din prima zi a noului an scolar, sapte manuale noi. Ministerul Educatiei a inceput procesul de aprobare a manualelor pentru clasa a V-a, forma finala pentru sapte dintre cele 25 de manuale aflate in procedura de licitatie fiind aprobata joi.

Forma finala a manualelor scolare de clasa a V-a la cele sapte discipline a fost aprobata prin ordin al Ministrul EducatieiLiviu Pop.


Dintre cele 25 de loturi de manuale ofertate in cadrul licitatiei organizate de Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), pentru cele sapte discipline nu au fost depuse contestatii, astfel ca in 25 iulie au putut fi parafate acordurile-cadru cu editurile castigatoare, a anuntat Ministerul Educatiei.


Manualele aprobate astazi vor fi depuse la CNEE in 3 august, impreuna cu versiunile digitale corespunzatoare. Ulterior, acestea vor fi incarcate pe platforma manuale.edu.ro, iar in perioada 7-11 august, unitatile de invatamant vor selecta titlurile ce vor face obiectul contractelor cu editurile furnizoare.

elevii sapte manuale ministerul educatiei ministrul educatiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036770 (s)