marți, 19 martie, 2024

Veste surpriză în muzica populară! Vor deveni părinți

Distribuie:

Publicat:

Amalia și Vasilică Ceterașu au cerut să fie invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a da o veste mare. Cei doi for fi părinți de gemeni.

Amalia și Vasilică Ceterașu au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi artiști au cerut să fie invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a oferi vestea cea mare. Atunci când au intrat în platou, folcloristul care duce un trai opulent a mărturisit că soția lui este însărcinată cu gemeni.

„Noi facem copii”, a spus artistul.

Amalia și Vasilică Ceterașu mai au o fetiță, Selena Maria, în vârstă de 6 ani. Artista a mărturisit că își mai dorea copii, dar că nu se aștepta la asta acum.

„Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a completat Amalia.

Vasilică Ceterașu și soția lui Amalia au acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la testul ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Soții au primit câte patru întrebări fiecare, însă nu au răspuns la toate, așa cum se întâmplă de obicei. Spre exemplu, Vasilică a preferat mai degrabă să mănânce iute decât să spună de ce a rostit numele Adelinei Pestrițu, la una din întrebări.

Totuși, după ce interpretul de muzică populară a simțit că îi ia gura foc, a preferat să renunțe la secrete. Astfel, artistul a mărturisit că în perioada când o curta pe Amalia, s-ar fi iubit și cu alte femei.

La rândul ei, soția lui Vasilică a răspun că l-ar alege pe Victor Slav, atunci când a fost întrebată: ”Cu ce bărbat din showbiz l-ai înșela pe Vasilică măcar pentru o noapte?”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img