News Flash:

Veste trista pentru ELEVII claselor I si a II-a.

11 Septembrie 2014
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea anului scolar, dar mult-laudatele manuale digitale sunt departe de a fi pregatite pentru elevi. Ministerul Educatiei Nationale a anuntat joi ca procedurile de licitatie pentru achizitionarea de manuale noi, destinate claselor I si a II-a continua.

Procedurile pentru organizarea licitatiei au fost demarate in martie, cu trei luni mai tarziu decat fusese anuntat initial. Astfel, elevii claselor I si a II-a vor incepe scoala fara manuale. Cu toate acestea, MEN a asigurat elevii, parintii si dascalii ca acestea vor ajunge in scoli imediat ce procedura de licitatie se va finaliza.

"MEN asigura elevii, parintii si dascalii ca manualele vor ajunge in scoli imediat ce procedura de licitatie se va finaliza si ca institutia face toate demersurile pentru ca acest lucru sa se intample cat mai repede, respectand, insa, termenele legale. MEN precizeaza ca scopul principal al institutiei este acela de a asigura materiale didactice de calitate, moderne, adaptate noilor programe si noilor cerinte ale lumii in care copiii nostri traiesc", se arata in comunicatul MEN.

De asemenea, MEN ii asigura pe toti beneficiarii sistemului de educatie ca va urmari intotdeauna interesul elevilor si al scolii, si nu interesele financiare ale celor care au blocat procedura, generand aceasta intarziere a modernizarii manualelor.

Mai mult:libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 26 queries | Mysql time :0.036633 (s)