vineri, 29 martie, 2024

VESTE URIASA despre BONURILE DE MASA! Incepe DE MAINE

Distribuie:

Publicat:

Incepand de miercuri, 20 aprilie 2016, Kaufland accepta pentru plata cumparaturilor tichetele de masa electronice Ticket Restaurant, emise de Edenred.

Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard si este securizat. Cardul nu are asociat un cont bancar si, prin urmare, nu se impun comisioane sau alte taxe de administrare.

Pe langa cardul electronic Ticket Restaurant, Kaufland accepta pentru plata si tichetele de masa clasice Ticket Restaurant, tichetele cadou Ticket Cadou, cardurile cadou Compliments, tichetele sociale marca Ticket Asist, Ticket Junior emise de Edenred Romania.

Pana in prezent, Edenred, cea mai mare companie emitenta de tichete si carduri preplatite, a emis deja peste 60.000 de carduri de masa Ticket Restaurant.

Tichetele de masa electronice (carduri de masa) au fost lansate in Romania in octombrie 2015 si au aceleasi facilitati si reglementari fiscale ca tichetele clasice, pe hartie.

Cea mai mare retea de acceptare pentru cardurile Ticket Restaurant

Cardurile de masa Ticket Restaurant de la Edenred au cea mai mare retea de acceptare din Romania, cu peste 6.000 de unitati afiliate la nivel national. Se poate plati cu cardurile Ticket Restaurant la Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour, Billa, Profi, Mega Image, Shop & Go, Penny Market, Penny XXL, Selgros Cash & Carry, Real, CrisTim, dar si in zeci de restaurante, pizzerii si fast food-uri, cum ar fi McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Salad Box, Oro Toro by Osho, Chopstix, Paul, Luca, Li-Wu, Presto Pizza, Dristor, Zao, Bucate pe roate, City Grill, La Mama, Domino’s Pizza, Speed Pizza (aici se pot efectua inclusiv plati online), Calif, Lunch Box, TrickShot si multe altele.

“Prin parteneriatul cu Kaufland, asiguram cea mai mare retea de acceptare a cardurilor de masa Ticket Restaurant si libertate de utilizare pentru salariatii care beneficiaza de tichete de masa electronice. Tichetele de masa sunt un pilon de baza in programele de beneficii extrasalariale”, declara Dana Sintejudean, director comercial al Edenred Romania.

In Romania, peste 1 milion de salariati din peste 35.000 de companii primesc tichete de masa Ticket Restaurant, emise de Edenred.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img