vineri, 29 martie, 2024

Vestea care a facut-o pe Diana sa poarte ROCHIA RAZBUNARII. O avea de mult timp in dulap, dar i se parea prea sexy pentru o printesa. Pana in seara aceea, cand…

Distribuie:

Publicat:

Anul acesta se implinesc 21 de ani de la moartea Printesei Diana, insa multe dintre aparitiile ei au ramas inca vii in memoria colectiva. Lady Di a reusit sa „indulceasca” stilul traditional regal auster prin tinute moderne si elegante, mult mai potrivite cu personalitatea sa.

De fiecare data, reusea sa aleaga haina potrivita pentru ocazia potrivita: a purtat o tinuta Escada cand a mers in Germania, o rochie Yuki cand l-a cunoscut pe imparatul Japoniei – Hirohito si un costum Chanel in timpul vizitei sale oficiale la Paris.

Dar una dintre cele mai ravasitoare aparitii ale Printesei Diana ramane cea din vara lui 1994, cand si-a facut aparitia intr-o rochie neagra din matase, cu umerii goi, la o cina organizata de Vanity Fair, la Sereptine Gallery.

 Rochia creata de designerul grec Christiana Stambolian a fost numita de presa „rochia razbunarii” la acea vreme, pentru ca Printesa de Wales a ales sa o poarte chiar in ziua in care sotul ei si-a recunoscut infidelitatea.

Apropiatii sai au spus, atunci, ca Printesa o avea in garderoba de multa vreme, dar a ezitat sa o poarte, pentru ca i se parea prea provocatoare. Dar la o zi dupa ce Printul Charles a marturisit public ca avea o aventura de ani de zile cu Camilla Parker Bowles, Lady Di si-a facut aparitia in rochia neagra la evenimentul organizat de Vanity Fair.

Rochia „Revange” a fost licitata in 1997, pentru suma de 74.000 de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img