sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vestea trista din Lunea Mare a Saptamanii Patimilor. A murit la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Distribuie:

Publicat:

Momente dramatice dupa o vizita la stomatolog. Din pacate, o fetita care a consumat o pasta de dinti ce continea un produs la care ea era alergica, a murit. Pasta de dinti continea un produs derivat dintr-o proteina din laptele de vaca, fetita in varsta de 11 ani fiind alergica la lactate. Reactia alergica produsa in urma consumului i-a cauzat moartea. Domiciliata in West Covina, California, Denise Saldate era alergica la produsele lactate si derivate din aceasta.  Parintii spun ca au fost intotdeauna atenti la orice produs pe care i l-au dat copilei. Nu au banuit insa ca pasta de dinti poate fi fatala.

Potrivit revistei People, un stomatolog a recomandat familiei ca fetita sa foloseasca un anumit tip de pasta de dinti pentru intarirea smaltului dintilor. Fetita a suferit anafilaxie, dupa ce s-a spalat pe dinti!

”Mi-a spus: cred ca am o reactie alergica la pasta de dinti. Iar buzele ei s-au facut albastre”, povesteste Monique Altamirano, mama fetitei.

Speriata, femeia a chemat urgent ambulanta. Starea fetitei era tot mai grava. ”Imi spunea: mama, nu mai pot respira. Iar eu i-am raspuns: Te iubesc, trebuie sa respiri”, a mai spus mama copilei. Denise Saldate a fost transportata la spital, dar a murit doua zile mai tarziu. Ulterior, parintii au aflat ca pasta speciala administrata fetitei continea Recaldent, care deriva dintr-o proteina ce se gaseste si in laptele de vaca, relateaza observator.tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img