News Flash:

Vesti bune! Iata cum puteti achita taxele si impozitele

3 Aprilie 2019
783 Vizualizari | 0 Comentarii
taxe

Vești bune pentru români!  Locuitorii acestui sector au la dispoziţie o rețea de peste 4.000 de stații de plată a taxelor și impozitelor.

Cei care locuiesc în sectorul 5 au la dispoziţie o rețea de peste 4.000 de stații de plată. Ei pot acum să-și achite impozitele și taxele mai rapid.

Acest lucru a fost posibil datorită deschiderii manifestate de către reprezentanții Direcției de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5 către digitalizarea serviciilor oferite contribuabililor.

„Lansarea serviciilor de plată a taxelor și impozitelor în Sectorul 5 reprezintă cel mai nou pas prin care SelfPay participă la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autoritățile locale”, arată un comunicat.

Acest mod rapid de plată a taxelor locale cunoaște deja un succes în rândul locuitorilor Capitalei: SelfPay a facilitat încasarea a peste 50.000 de plăți de taxe, impozite și parcări de reședință în primul trimestru al ale anului curent, în Sectorul 4 din București.

“Extinderea serviciilor de plată a taxelor și impozitelor pentru locuitorii din întreaga țară face parte din strategia noastră de creștere pentru anul 2019. Participarea la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autoritățile române este una dintre prioritățile noastre, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții în comunitățile locale”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România oferind clienților o abordare omnichannel. Prin aplicația mobilă SelfPay, compania oferă utilizatorilor avantaje precum: păstrarea istoricului plăților efectuate și a chitanțelor aferente în format digital, acumularea și posibilitatea de utilizare a restului rezultat în urma efectuării de plăți la Stațiile de Plată, localizarea celor mai apropiate Stații de Plată SelfPay și nu numai, potrivit capital.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045693 (s)