vineri, 29 martie, 2024

Vesti bune pentru soferi! Iata cand se restitueaza taxa auto

Distribuie:

Publicat:

Romanii au primit o veste care, cu siguranta, ii va multumi. Au aflat cand le va fi restituita taxa auto. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a facut marele anunt.

Taxa auto va fi restituita pana la 30 iunie 2019. In jur de sase milioane de romani asteptau respectiva veste. Este vorba de 4 miliarde de lei in total.

„Noi am prelungit termenul ca dovada ca bugetul nu a putut fi adoptat la inceputul anului, asa cum si-a dorit Guvernul. Atata timp cat avem banii prinsi in buget, nu va fi o problema cu restituirea„, a declarat ministrul Gratiela Gavrilescu.

Noua taxa auto va fi una anuala si va fi calculata in functie de capacitatea cilindrica a motorului, normal de poluare si noxele emise.

„Asa cum am spus de nenumarate ori, nu este vorba de o taxa de poluare, sau timbru de mediu sau o alta denumire care sa includa cuvantul taxa. In schimb, am sustinut si sustin in continuare ca poluatorul plateste si nu numai in cazul emisiilor de CO2, si in cazul deseurilor si in celelate cazuri, cel care polueaza trebuie sa plateasca„, a mai declarat Gratiela Gavrilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img