sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vesti bune pentru sute de mii de bugetari. Tichete de masa si spor de suprasolicitare in 2019

Distribuie:

Publicat:

Personalul din invatamant va primi din 2019 norma de hrana, in limita a doua salarii minime pe economie, impartite in 12 luni, in functie si de numarul de zile lucrate.

Sindicalistii din domeniu sustin ca norma de hrana va fi platita in luna februarie, iar in luna ianuarie 2019, cadrelor didactice li se va plati “sporul de solicitare neuropsihica”. Valorea acestuia este 10% din salariu.

Norma de hrana profesori 2019. Cand vin banii si ce sume sunt vehiculate
Norma de hrana trebuia acordata pana la acest moment bugetarilor, insa dascalii nu si-au primit inca banii. In ce priveste valoarea normei de hrana, raportata la luna decembrie 2018, suma va ajunge la 3.800 de lei. Norma de hrana s-ar putea mari insa cu mai bine de 300 de lei brut lunar la salarii, cu conditia ca acestia sa aiba toate zilele lucrate. Astfel, suma ar putea ajunge la 4.160 de lei.

Norma de hrana profesori 2019

Indemnizatiile sunt asimilate salariilor, prin urmare se vor opri toate contributiile si impozitele pe venit. La lichidarea pentru luna decembrie, care va avea loc la mijlocul acestei luni, profesorii nu vor primi asadar indemnizatia de hrana, dar vor primi sporul de 10% pentru solicitarea neuropsihica.

Va reamintim ca in invatamant au mai avut loc doua cresteri salariale, una in decembrie, si una care se va aplica din aceasta luna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img