vineri, 29 martie, 2024

Vesti triste despre celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu! Marina Almasan, povesteste cu lacrimi in ochi…

Distribuie:

Publicat:

Marina Almasan si-a reamintit momentele frumoase petrecute alaturi de celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu, aflata acum intr-un azil de batrani.

„V-o mai amintiti pe Zina Dumitrescu? Pe vremuri, nu exista editie a „Ceaiului de la ora 5” in care celebra creatoare de moda sa nu ne invete cum sa ne imbracam! Zina impresiona prin frumusetea sa, prin eleganta, prin dezinvoltura..Dar anii nu iarta.. Cu ceva timp in urma, echipa reunita a „Ceaiului de la ora 5″ si-a vizitat fosta colega de show. Nu acasa, cum ar fi fost firesc. La AZIL. Cuvantul cade ca un traznet, nu-i asa? Viata e plina de intorsaturi neprevazute…Un lucru insa este cert : Zina nu merita asa ceva. Niciunul din batranii nostri nu merita asa ceva.. Cu ochii in lacrimi, Zina a privit atunci ecranul insorit al laptopului adus de noi, unde, in niste franturi din vechile emisiuni, o femeie frumoasa, care nu-i mai semana aproape deloc celei de astazi, zambea camerelor de luat vederi…”, a spus Marina Almasan.

De ani de zile, Zina Dumitrescu, pe care strainii au scos-o din datorii, se afla la un azil din apropiere de Bucuresti, la Ghermanesti, acolo unde a fost uitata de fiul sau, Catalin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img