sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vezi ce iti rezerva astrele in acest weekend

Distribuie:

Publicat:

Rac

Iti expui talentele in cadrul unui concurs. Este o competitie din care o sa iesi invingator si pornind de la asta o sa iti schimbi si planurile pentru saptamanile urmatoare.

Leu

Chiar daca esti in timpul liber, in cele doua zile o sa ai parte de conditii favorabile pentru dezvoltarea carierei sau chiar schimbarea sa. Important este sa nu te grabesti si sa astepti ca totul sa aseze in favoarea ta.

Fecioara

O sa reiei legatura cu un amic plecat in alta tara. Fie ca ajungi tu la el, fie ca vine el in tara o sa stati mult de vorba si o sa va amintiti cu drag de perioada din adolescenta sau copilarie.

Balanta

Faci planuri de casatorie sau te pregatesti de nasterea unui copil. O sa te agiti si desi esti foarte fericit vrei sa scapi cati mai repede de emotii.

Scorpion

Gandeste-te foarte bine la ceea ce vrei sa faci pentru a nu ajunge sa regreti. Ai fost foarte agitat in ultima vreme si inainte sa anunti decizia finala ar fi indicat sa lasi cateva ore sa treaca, timp in care sa analizezi variantele pe care le ai la indemana.

Sagetator

Planurile facute pentru acest weekend o sa fie puse in asteptare pentru ca o sa te ocupi de ceva de ultim moment. Cumperi ceva pentru casa.

Capricorn

Dorinta de a face ceva creativ se intensifica in aceste doua zile libere. Ii propui partenerului de viata sa participati la un workshop ce ti se pare interesant.

Varsator

Faci un gest caritabil cu toata inima si asta te face sa te simti implinit. Nu esti genul de om care sa puna pret pe bani, dar cand poti ajuta pe cineva cu ei esti foarte fericit.

Pesti

Esti mai lenes decat de obicei si nu vrei sa iesi prea mult din casa. Si prietenii care te suna sa mergeti in oras vor fi intampinati de un refuz.

Berbec

Este un moment perfect pentru achizitii, inclusiv unele mari si mai valoroase. Daca aveai de gand sa cumperi o masina sau un apartament, acum este perioada buna.

Taur

Ies la iveala niste calitati pe care nu le-ai aratat prea mult oamenilor din jur. Unii vor fi uimiti de ceea ce poti face, in timp ce altii se vor certa ca pana acum ai fost lenes si nu ai facut ceea ce trebuie.

Gemeni

Capacitatea ta de a pastra secrete te-au facut mereu un prieten de nadejde. Un amic iti cere ajutorul in privinta unei chestiuni personale. Va fi ceva profitabil pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img