vineri, 29 martie, 2024

Vezi ce iti rezerva astrele pentru ziua de joi,21 iulie

Distribuie:

Publicat:

Berbec:
Daca esti intr-o relatie amoroasa noua, astazi este ziua potrivita pentru a face un pas inainte in ceea ce priveste apropierea dintre voi.

Taur:
O zi in care cel mai potrivit pentru tine este sa te dedici pasiunilor care te anima. Se intrevad multe satisfactii in acest plan.

Gemeni:

Nu esti dispus, astazi, sa acorzi incredere nimanui. Simti nevoia sa verifici pe cont propriu tot ceea ce ti se spune si nu faci rau.

Rac:
Analizeaza cu atentie felul in care decurge viata ta. Exista piedici in calea telurilor tale? A venit timpul sa-ti rezolvi problemele.

Leu:

Domoleste-ti putin natura expansiva, astazi. Ai obiceiul de a-ti exprima sentimentele cu prea multa sinceritate. Uneori, asta dauneaza.

Fecioara:

O veste neplacuta iti taie din veselia care te caracterizeaza si te face sa fii mai sobru. In aceeasi lumina incepi sa vezi si viitorul.

Balanta:

Ai tendinta de a pune sub lupa fiecare mic detaliu al relatiei de cuplu. In felul acesta devii orb la lucrurile cu adevarat importante.

Scorpion:
Ti se cere sa iti iei un angajament care ar putea sa schimbe semnificativ modul in care ti-ai planuit viitorul apropiat. Gandeste-te bine!

Sagetator:
Incepi sa ai mai multe pretentii de la tine insuti si, automat, incepi sa ceri mai mult si de la ceilalti. Actiunile tale sunt mai mature.

Capricorn:
Primesti niste sarcini pe care le iei foarte in serios. Din cauza asta tinzi sa iti neglijezi familia chiar cand are mai mare nevoie de tine.

Varsator:
O zi in care te gandesti serios la viitor, iar concluziile pe care le tragi iti afecteaza prezentul. Poate fi inceputul unui proiect important.

Pesti:
Ti se vor reaminti in mod constant, azi, de obligatiile pe care le ai fata de partener sau fata de familie.Tu, insa, tanjesti dupa libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img