joi, 25 aprilie, 2024

Vezi ce plan malefic a pus la cale Sebastian Ghita

Distribuie:

Publicat:

Reprezentantul partidului Romania Unita, Sebastian Ghita, a dezvaluit ca DNA vrea sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa si a-l santaja sa renunte la functia de premier.

Sebastian Ghita a declarat ca exista o chestiune care poate sa rastoarne rezultatul acestor alegeri, o chestiune care afecteaza votul romanilor. “Am primit zilele trecute un fisier audio in care se afla o discutie intre doi procurori de la DNA, dintre care unul este celebrul Negulescu si un alt coleg al dansului. Exista acum, la nivelul DNA, o actiune menita sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, a-l santaja sa renunte la functia de premier”, a dezvaluit Sebastian Ghita.

Acesta considera “ca astfel de lucruri nu pot exista si toata lumea trebuie sa faca eforturi ca aceste lucruri sa nu existe. “Mie, familiei mele, prietenilor mei li se pregatesc dosare penale pentru a continua presiunile si pentru a se obtine denunturi pentru Dragnea si Ponta. Cred ca toate treburile sa se opreasca si cred ca e momentul ca noi toti sa spunem STOP acestor faradelegi”, a subliniat Ghita, potrivit Romania TV.

Sebastian Ghita este convins ca exista un triunghi DNA-PNL si Iohannis. “Acest complot si aceasta pozitionare exista. Nu are sens sa nu luam in calcul ce s-a intamplat si in anii anteriori. Liderii PSD au fost sub presiune constanta si favoritii au fost liberalii”.

“Saptamana trecuta deja circulau zvonuri ca ii vor face dosar, ca pana in martie il vor inchide, ma astept la orice. Sper ca Dragnea va reactiona corect si va gasi solutia corecta incat sa nu tradeze votul oamenilor”, a conchis Ghita.
Sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img