vineri, 29 martie, 2024

Vezi ce premiu comun au luat Viorica Dancila si Donald Trump!

Distribuie:

Publicat:

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă se află împreună cu Donald Trump în topul celor 100 de personalități de pe mapamond care au influențat în mod pozitiv comunitățile evreiești în anul 2019, fiind premiați de trustul media american The Algemeiner.

Viorica Dăncilă a fost inclusă în topul „J100” pentru anul trecut datorită eforturilor făcute din funcția de premier pentru a consolida relațiile României cu Israelul.

Președintele american Donald Trump figurează și el în acest top pentru meritul de a strânge relațiile americano-israeliene, iar împreună cu el se regăsesc în top și alți oficiali americani – congresmeni, ambasadori, înalți funcționari din domeniile externelor și apărării.

În topul menționat se află diverși lideri mondiali din politică și afaceri, din jurnalism, din domeniul securității, precum și scriitori, actori, personalități religioase sau aparținând societății civile, precum secretarul de stat american Mike Pompeo, miniștrii de Externe ai Bahrainului și Guatemalei, Khalid al Khalifa și Sandra Jovel, fostul ministru al Finanțelor din Marea Britanie, Sajid Javid, actorul englez Ben Kingsley sau cântărețele americane Jennifer Lopez și Pink.

Topul „J100”, aflat la cea de-a șasea ediție, este realizat de către trustul media The Algemeiner, unul dintre cele mai importante structuri media din lume dedicate realităților evreiești.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img