News Flash:

Vezi ce spune procurorul general al Romaniei despre acuzatiile lui GHITA

4 Ianuarie 2017
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, miercuri, in legatura cu afirmatiile facute de fostul deputat Sebastian Ghita, ca, pana in prezent, nimeni nu a depus ''vreun denunt sau vreo plangere intr-un sens sau altul'', dand asigurari ca, daca va fi cazul unei anchete, aceasta se va desfasura.

 "Toate elementele care sunt prezentate in spatiul public sunt monitorizate ferm de Ministerul Public si doresc sa va mai spun ca persoanele care cred ca au probe cu privire la savarsirea unor infractiuni ele nu trebuie sa ezite si sa se adreseze organelor de urmarire penala, pentru aceasta suntem noi acolo daca cred ca au probe privind savarsirea unor infractiuni. Doresc sa va spun ca, pana in acest moment, nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere intr-un sens sau altul", a aratat Lazar, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, el a precizat ca Ministerul Public analizeaza daca sunt intrunite elementele vreunei infractiuni.

"Este vorba despre disputele care au loc in spatiul public si eu nu doresc sa intru in polemica cu nimeni dintre cei care si-au exprimat diverse puncte de vedere. Dar vreau sa va spun atat — ca Ministerul Public este prezent, monitorizeaza cu atentie tot ce se discuta si se desfasoara in spatiul public, vom analiza sa vedem care sunt elementele constitutive ale vreunei infractiuni, daca acestea exista, apoi vom proceda conform legii", a explicat Augustin Lazar.

Acesta a dat asigurari ca in perioada imediat urmatoare lucrurile se vor clarifica.

"Pe de alta parte, ne-am astepta ca cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care este infractiunea si care sunt probele pentru aceasta infractiune, dar va pot asigura ca in perioada imediat urmatoare lucrurile se vor clarifica si vom putea lamuri toate aceste lucruri. Daca va fi cazul unei anchete nu va fi nicio ezitare sa se desfasoare o ancheta, daca va fi cazul si vor fi elementele constitutive", a mai spus Lazar.

AGERPRS
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0962 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025194 (s)