vineri, 29 martie, 2024

Vezi cele mai ieftine destinatii turistice in 2016

Distribuie:

Publicat:

Nici nu a inceput bine anul ca deja visezi la vacanta? Ei bine, cu cat iti vei alege destinatia de vacanta mai devreme, cu atat vei avea mai multe sanse sa gasesti o oferta rezonabila din punct de vedere financiar – Iata care sunt destinatiile de top pentru anul 2016!

Bosnia si Hertegovina
– nu este o tara pe care te-ai gandit vreodata sa o vizitezi, insa te asigur ca nu vei regreta daca vei face asta. Lanturile muntoase, raurile pe care poti practica rafting, iesirea la Marea Adriatica din partea sudica a tarii dar si orasele istorice impresionante precum Sarajevo ori Mostar iti garanteaza o vacanta reusita cu buget redus.

Galicia, Spania – Spania este o destinatie de vacanta scumpa… daca nu stii catre ce zona sa te orientezi. E drept ca Madridul, Valencia si Barcelona sunt orase foarte scumpe, insa ce ai spune de Galicia? Galicia este o comunitate autonoma situata in nordul Spaniei, a carei coaste este renumita pentru practicarea pescuitului.

Aici vei manca cele mai bune fructe de mare la cele mai mici preturi din Spania. De asemenea, plajele si ospitalitatea oamenilor sunt factorii care iti asigura un sejur de neuitat daca alegi Galicia ca destinatie de vacanta.

Marrakech, Maroc – daca vrei o experienta unica si o vacanta diferita, orasul Marrakech este perfect pentru tine. Acesta este cel mai important centru turistic din nordul Africii. Partea veche a orasului, numita Medina, este cea care atrage cei mai multi turisti. Stradutele istorice, cladirile de patrimoniu, dar si moscheile fac din aceasta zona una deosebita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img