News Flash:

Vezi cine a castigat licitatia pentru a distribui mere scolarilor vasluieni

5 Februarie 2015
2138 Vizualizari | 0 Comentarii
Mere autohtone vor fi distribuite scolarilor si prescolarilor in anul 2015. Trei firme se vor ocupa de asta. Acestea au fost repartizate pe zone.

Trei firme au castigat licitatia pentru a distribui mere elevilor din unitatile de invatamant din intregul judet Vaslui. Batalia pentru castigarea licitatiei a fost una acerba, insa firmele autohtone au venit si au facut oferta cea mai buna. Cei peste 45.000 de scolari vor primi in fiecare zi din anul scolar 2015 cate un mar.

„Ca si in anul anterior, judetul Vaslui a fost impartit in trei zone, ca participantii la licitatie sa aiba posibilitatea sa ajunga in timp util la scoli si sa indeplineasca toate conditiile impuse in hotararea de Guvern. Mai mult decat atat, tot potrivit hotararii de Guvern, acest program dureaza 86 de zile, deci pana in iunie cand se termina scoala elevii vor primi mere zi de zi. Desi s-au inscris foarte multe firme la licitatia electronica, in final au reusit sa castige trei firme din judetul nostru. Pe mine unul ma bucura acest aspect „a spus Valeriu Caragata, administrator al judetului Vaslui.

mere autohtone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040545 (s)