sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii au anuntat o prognoza estimativa pentru urmatoarele trei luni, mai exact pana in luna martie 2016. Din date, reiese faptul ca nu ne vom confrunta cu o iarna grea, insa vor fi ninsori in lunile ianuarie si februarie.

IANUARIE 2016

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme.

Temperatura(oC) Media lunara: -2.1 

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

Precipitatii(l/mp): 33.6

FEBRUARIE 2016
Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local estul si vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale.

Temperatura(oC): -1

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

Precipitatii(l/mp): 31.6

MARTIE 2016
Temperatura medie lunara a aerului va avea valori peste mediile climatologice in sudul, sud-estul si local vestul tarii, iar in celelalte regiuni valorile termice se vor situa, in general in limite normale.

Temperatura(oC): 3.5

Precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.

Precipitatii(l/mp): 38.3

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img