News Flash:

Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile

26 Octombrie 2015
1670 Vizualizari | 1 Comentarii
Marti, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in partea de sud a tarii, unde cerul va fi temporar noros. In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral si in sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -7 grade. Mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief va fi ceata, iar in nordul, estul si centrul tarii, precum si in Subcarpatii Getici se va produce bruma.

La Bucuresti, vremea se va raci usor fata de intervalul anterior, astfel ca temperatura maxima va fi de 12-13 grade. Cerul va avea unele innorari ziua, apoi se va degaja. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 2-3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 0 grade.

Miercuri
, in tara, vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil dimineata si noaptea cand pe arii restranse va fi ceata si mai mult senin in restul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in delta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -6 grade in estul Transilvaniei si 8 grade pe litoral si in Dealurile de Vest. Se va produce bruma in depresiuni, in zonele subcarpatice si izolat in restul teritoriului.

marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0929 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037876 (s)