sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea in weekend

Distribuie:

Publicat:

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea zonelor, dar in special in regiunile extracarpatice., informeaza ANM.

Sambata

IN TARA

In sud si sud-est cerul va fi variabil, iar in rest va avea innorari temporare; izolat in nord si nord-vest vor fi mai ales ploi, iar la munte, precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, indeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0…2 grade izolat in Transilvania si 12…13 grade in zona deluroasa a Olteniei si a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. Mai ales noaptea, se va semnala ceata, local in vest si in centru si izolat in rest.

BUCURESTI

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 0…1 grad. Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.

Duminica

IN TARA

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in cursul noptii in vest, nord si centru, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte in zonele joase si mai ales ninsori la munte. Vantul se va intensifica in partea a doua a intervalului in zona montana si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade. Izolat, in orele diminetii, vor fi conditii de ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img