vineri, 19 aprilie, 2024

Viacons Rutier Husi a inaugurat drumul comunal Pădureni-Rusca 

Distribuie:

Publicat:

Marti, 3 august, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la recepția lucrărilor de modernizare și asfaltare a drumului comunal ce leagă satul Pădureni de satul Rusca, comuna Pădureni.

Investiția a fost finanțată prin PNDL și înseamnă modernizarea a 3,8 km de drum.

”Asfaltarea s-a făcut și în interiorul localității Rusca, a treia ca mărime din comuna noastră, astfel că localnicii beneficiază de o infrastructură rutieră modernă, cu acces în condiții civilizate la reședința de comună”, a spus primarul Temistocle Diaconu.

Proiectul a fost finanțabil pe ultima sută de metri, inițial nefiind cuprins pe lista cu investițiile aprobate la nivel de județ.

”A fost insistența primarului și susținerea noastră ca acest proiect să devină finanțabil. Dacă ne uităm pe un areal nu foarte mare, vedem câte lucruri frumoase s-au realizat aici, la care s-au aliniat și cetățenii, făcând ca lucrurile să fie și mai frumoase. Pe lângă drumurile noastre au apărut case frumoase, ornate cu flori. E un lucru remarcabil că în procesul de dezvoltare a spațiului rural a fost angrenată întreaga comunitate. Sperăm ca și cei care ne conduc astăzi să fie și ei luminați și vom reuși să continuăm procesul de modernizare a spațiului rural, cu pași ceva mai rapizi. Chiar și în condiții de austeritate, noi nu ne-am oprit și mergem înainte cu procesul de modernizare a spațiului rural. Felicităm pe toți cei care au contribuit la realizarea drumului”, a spus președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Pe lângă asfaltare au fost și lucrări de modernizare a podurilor și podețelor, dar și construirea unor ziduri de sprijin.

”Am reușit să finalizăm și acest drum. O spun cu mare bucurie, fiindcă am îndrăgit această comună de când eram proaspăt absolvent. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să depun mai mult suflet și pentru alte investiții în această comună, dar suntem bucuroși că am reușit să modernizăm acest segment de drum, o lucrare complexă și frumoasă. Dacă vor mai apărea și alte lucrări, sigur vom participa la licitație și am fi bucuroși să putem realiza și alte investiții la Pădureni”, a spus Ioan Ciomaga, directorul Viacons Rutier Huși, firma care a realizat investiția de la Pădureni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img