sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vicepremierul Stanescu placut impresionat de judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Marti, 23 Octombrie, judetul Vaslui a primit vizita vicepremierului Paul Stanescu. Acesta s-a intalnit cu primarii comunelor din judet, s-a plimbat cu edilul sef Vasile Paval prin capitala judetului si a poposit la o sarbatoare campeneasca in comuna Stefan cel Mare.

A avut nevoie doar de cateva ore sa isi faca o impresie despre ceea ce a vazut iar de la Barlad le-a impartasit  jurnalistilor prezenti  opiniile sale.

“ Sunt oameni minunati in Vaslui. Arata bine si ii invit pe toti sa vada lucrurile bune. Trebuie sa rezolvam diferenta dintre Vaslui si alte UAT-uri din tara. Voi presa ar trebui sa scrieti si de bine de acest judet” a declarat Paul Stanescu.

La Barlad, vicepremierul s-a intalnit cu Dumitru Boros care i-a prezentat cateva proiecte care au nevoie de ajutor guvernamental: reconsolidarea Colegiului National “ Gheorghe Rosca Codreanu”, liceul “ Mihai Eminescu” si constructia de ANL-uri.

“ Saptamana viitoare ne vom intalni la Bucuresti pentru a vedea ce si cum s-a blocat proiectul ANL, vorbim de 120 de spatii locative. Soeram sa gasim solutii macar pentru una din institutiile scolare. Noi consideram ca fiind obligatia Guvernului sa ajutam UAT-urilor. Sunt astazi la Barlad sa facem lucruri. S-au intamplat lucruri nedrepte si incercam sa le indreptam” a mai declarat oficialul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img