marți, 19 martie, 2024

Victima traficului de persoane. A plecat in Germania pentru a-si vinde trupul. Cosmarul prin care a trecut apoi este greu de imaginat

Distribuie:

Publicat:

In 2014, Ioana a plecat in Germania sa-si vanda trupul, la sfatul unei prietene. Acolo l-a cunoscut si pe Robert, iubitul femeii. Nu se astepta nicio clipa sa traiasca cel mai urat cosmar.

Femeia din Poiana Campina le-a spus initial parintilor ca lucreaza intr-un camin de batrani. Mama ei si-a dat seama ca lucrurile nu stau intocmai cand nu a mai putut sa dea de ea o lunga perioada de timp. O suna constant, dar fata nu raspundea, iar in rarele ocazii cand reusea sa ia legaura cu ea Ioana avea o voce si o atitudine rece, distanta. A simtit ca ceva rau se intampla cu Ioana, mai ales ca in timpul conversatiilor telefonice auzea vocea unui barbat care ameninta.

Ioana a fost gasita in stare de inconstienta intr-o camera de motel dintr-un oras din Germania. Era ranita la cap si avea arsuri pe corp, inclusiv in zona intima. Initial s-a crezut ca a fost victima unui client, dar in urma anchetei s-a stabilit ca agresor a fost Robert Tanase, sotul prietenei care o ademenise pe Ioana in Germania.

Robert a fost condamnat la opt ani de inchisoare si isi executa pedeapsa in Germania. Barbatul era in realitate proxenetul celor doua romance. Se casatorise cu una dintre ele pentru a nu da de banuit autoritatilor germane.
Ioana Condea nu si-a mai revenit. Loviturile primite in zona capului au transformat-o intr-o leguma. Nu-si mai putea folosi nici mainile, nici picioarele si nu mai putea vorbi. Era insa constienta, comunica cu privirea cu mama sa si a plans atunci cand si-a vazut copilul pe care il avea dintr-o relatie anterioara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img