joi, 18 aprilie, 2024

Victimele indolentei directorului Armeanu de la DGASPC Vaslui : 2 pustoaice de 12 si 13 ani au fost abuzate sexual

Distribuie:

Publicat:

Copiii batuti de soarta, abandonati de mama sau proveniti din familii dezorganizate, victime ale violentei domestice, ajung in grija statului, mai exact in centrele de ocrotire sociala. La Vaslui de acesti copii se ocupa Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Se ocupa este un fel de a spune deoarece copiii care au ghinionul sa ajunga in centrele sociale din judetul Vaslui, sunt condamnati la chinuri grele. DGASPC este institutia condusa de un director cu state vechi. Ionel Armeanu este un individ tinut in brate de PSD in ciuda multiplelor ilegalitati din sistemul social. Ajunsi in institutiile din subordinea vesnicului director Ionel Armeanu, copiii sunt transformati in sclavi pentru munca si sex. În mai puțin de 24 de ore, două cazuri șochează o țară întreagă. După ce trei minori dintr-un centru al DGASPC au fost sechestrați și bătuți de un interlop, alte două fete de 12 şi 13 ani au fost abuzate sexual în timp ce se aflau în grija Protecţiei Copilului. Agresorul este un bărbat care a reusit sa  intre în centrul de plasament în care erau internate fetele, după ce a pretins că că ar fi reprezentantul unei fundaţii.

Cele două fete, în vârstă de 12, respectiv 13 ani, se află internate într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bârlad, de mai multe luni, dar cu toate că au fost abuzate sexual în repetate rânduri, cei care trebuiau să aibă grijă de ele, nu au mirosit nimic. Bărbatul care abuza sexual copilele a început să o viziteze inițial pe minora de 12 ani . A intrat extrem de ușor în centrul social din subordinea lui Armeanu după ce a spus că este reprezentanul unei fundaţii umanitare care doreşte să ajute copiii aflaţi în dificulatate. Neregulile nu se opresc aici! Copiii de care Armeanu și gașca lui trebuiau să aibă grijă, au fost lăsați la cheremul dezaxaților sexual.

Polițiștii anchetează cazul, dar agresorul este în continuare prezent la centru

Bărbatul în vârstă de 22 de ani nu doar că vizita minorele în centru, oferindu-le diverse dulciuri, dar reuşea să obţină şi învoirea celor două fete, pentru a le scoate la plimbare în oraş, ocazie cu care, profitând de vulnerabilitatea lor emoţională, întreţinea relaţii sexuale cu acestea. Pe 12 iulie, de exemplu, una din fete a părăsit centrul din Bârlad timp de aproape de trei orei. A fost dusă de agresor în Gradina Publică din oraș unde a abuzat-o sexual. Cu o săptămână înainte, bărbatul ar fi agresat-o sexual pe minora de 13 ani, în condiţii similare.

Deşi poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, agresorul continuă să dea târcoale centrului unde se află internate minorele. Plângerea a fost înregistrată la Poliţia Bârlad pe 17 iulie.

Numeni nu are curajul sa il deranjeze pe Ionel Armeanu. Nicio o institutie a statului nu indrazneste sa deschida vreo ancheta

Ancorat adanc in PSD si in anturajul maharilor locali, smecherul care are pe mana trei sferturi din banii jidetului, face ce vrea. Nimeni nu are curajul sa il intrebe ceva. Atat vesnicul director Ionel Armeanu cat si subalternii sai au alte priorități. Să prăduiască banul public. În centre copiii sunt lăsați de izbeliște, nimeni nu le are de grijă, primesc mâncare puțină și de proastă calitate. Asistenții maternali care îngrijesc copiii abandonați și care îi ocrotesc de o mie de ori mai bine decât o face Ionel Armeanu și gașca sa, au ajuns și ei bătaia de joc a sistemului. Nu li se acordă drepturile stabilite prin lege și sunt mereu huliți de cei de la DGASPC.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img