joi, 18 aprilie, 2024

Victor Ciutacu anunta succesul AUR: ‘Cu cat se vor inteti campaniile impotriva AUR, cu atat constructia asta politica va creste’

Distribuie:

Publicat:

Partidul AUR, surpriza acestor alegeri, este analizat în ultimele zile pe toate părțile. De la ideologie la oameni, de la doctrină la programe, mulți comentatori și jurnaliști au încercat să găsească un răspuns pentru succesul formațiunii politice.

Jurnalistul Victor Ciutacu este însă de părere că toată această campanie nu face nimic altceva decât să-i avantajeze pe reprezentanții AUR.

„Eu sunt departe de a fi vreun simpatizant al AUR, nu i-am promovat nici măcar o singură acțiune lui George Simion, de Claudiu Târziu nu mai știam aproape nimic de când a plecat de la Jurnalul național, iar pe Dan Tănasă nu l-am mai văzut de când lucram la Antena 3. Dintre cei vizibili, doar Diana Șoșoacă a intrat la mine în emisiune și niciodată pe post de jucător în politică. Am spus-o de atunci, o repet și acum: are discurs, are forță de penetrare, are rezistență, nu se teme de ridicol. Odată demonizată organizat, lumea se va uita cu mai mare atenție în dinții ei. Și nu doar ai ei, pentru că și restul vedetelor AUR sunt articulate și știu cum să se comporte în fața camerelor de luat vederi. În plus, temele lor discursive favorite sunt și legitime, și extrem de prizate de o bună parte a populației.

Acestea fiind spuse, vă anunț de acum: cu cât se vor înteți campaniile împotriva AUR, cu atât construcția asta politică va crește. Pentru că votanții lor vor fi convinși că au făcut bine, iar cei care nu s-au ostenit la urne se vor întreba de ce au cășunat toți pe ei și dacă nu cumva ăștia chiar vor să facă bine și nu-i lasă oamenii răi”, a spus Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Alianța pentru Unire a Românilor a acuzat o parte din mass-media pentru modul în care au fost catalogați.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img