sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Ciutacu, dupa acuzatiile explozive lansate de Ana Birchall: ‘Pare o speta de competenta eroilor in halate albe’

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează într-o manieră sarcastică la declaraţiile din ultima perioadă ale fostului ministru Ana Birchall. După ce Birchall a susţinut că s-a încercat asasinarea sa sau a soţului ei şi că este atacată pe Facebook de troli plătiţi de Gabriela Firea, Ciutacu afirmă că situaţia pare una de competenţa medicilor.

"Scăpată printr-un noroc de atentatorii lui Dragnea, care veniseră cu accidentul, Birchall e terorizată de postacii lu' Firea. Atunci n-a reclamat la miliție, că toți suntem datori cu un mic asasinat, da' trollii o seacă pe psihicul greu încercat, așa că strigă după procurori. Nu mă pricep, însă pare o speță de competența eroilor în halate albe", scrie Ciutacu pe Facebook.

Gabriela Firea a reacţionat la postarea lui Victor Ciutacu, cu un emoji prin care îşi arăta amuzamentul. Ulterior, aceasta a comentat că "şi marţienii" o hărţuiesc pe Ana Birchall.

Ana Birchall, exclusă anul trecut din PSD, a relatat zilele trecute că în august 2019 soţul şi fiul ei au fost implicaţi într-un accident rutier despre suspectează că ar fi fost de fapt o tentativă de asasinat. Luni, Birchall a acuza-o pe Gabriela Firea că ar fi în spatele trolilor care îi comentează pe pagina de Facebook

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img