marți, 16 aprilie, 2024

Victor Ponta ameninta: “Daca ma intreaba cineva in instanta, o sa spun tot ce stiu”

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier Victor Ponta a trecut la dezvaluiri, acesta vorbind despre numirile pe care le-a facut in functiile din Guvern sau din justitie, dar si despre faptul ca ar fi fost amenintat in timp ce se afla in functia de prim-ministru.

“Daca ma intreaba cineva in instanta, o sa spun tot ce stiu. Eu, in instanta, spun numai adevarul. A fost o mare suparare, de la inceput, ca de ce e Bica la DIICOT, ca de ce e Nitu. Nu domnul Basescu a fost cel suparat, ci altii, el a semnat. Am discutat numirile in justitie cu Traian Basescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca sa primesc avizul ca nu sunt oamenii teroristi, ca nu sunt corupti. Poate nu stiau serviciile. Apoi au devenit corupti. Asa am fost eu prudent, am intrebat inainte. Asa m-am trezit cu ministrul de Finante (n.r. – Darius Valcov ) cand le-a spus celor de la FMI, miercuri, sa plece acasa, si vineri a fost retinut. Asa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi.

Iohannis nu are nicio treaba, nu poate sa schimbe, pentru ca are dosarul cu casa. Am multi martori care au asistat la o discutie cand ne-a zis cineva, care e acum in functie, cand am vrut sa semnez Comarnic – Brasov, ca vom ajunge direct la DNA. Ne-au zis ca ne baga in puscarie daca facem autostrada Comarnic-Brasov”, a spus Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img