sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Ponta, interventie dura in scandalul de la MS: ‘Toata operatiunea este facuta pentru economistul Vlad Voiculescu’

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta reacţionează la cazul ministrului Sănătăţii, despre care s-a aflat lucrează la o clinică privată deşi este membru al Guvernului, în timp ce face modificări în favoarea privaţilor din Sănătate. Liderul Pro România afirmă că, de fapt, adevăratul beneficiar al modificărilor operate de Ministrul Sănătăţii este fostul ministru Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei.

"Sa intelegem – Ministrul Sanatatii ( care lucreaza in continuare la un spital privat) si Secretarul de Stat ( la fel) propun pe ascuns o Ordonanta de Urgenta prin care anumite programe nu vor mai fi accesibile decat celor bogati!

Macar cei doi sunt medici – si favorizeaza spitalele la care lucreaza ( unde sunt medici foarte buni si onesti) / dar toata operatiunea este facuta pentru economistul Vlad Voiculescu ( “doctor” doar in bani facuti din medicamente scumpe produse in strainatate si aduse bietilor romani)!

Daca Banicioiu ar fi gandit macar sa faca ceea ce fac Voiculescu, Costache & Co l-as fi dat afara intr-o secunda)! Si “rezistentii” i-ar fi facut 100 de dosare penale imediat! Dar “liberalii” au alte scopuri – si alta “protectie” !!", scrie Ponta pe Facebook.

Inițiativa Ministerului Sănătății de modificare a legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, prin care propune liberalizarea programelor naționale de sănătate și extinderea acestora în sistemul privat, a stârnit reacții diverse, cei care se opun vehement sunt PSD și sindicaliștii de la Sanitas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img