joi, 28 martie, 2024

Victor Ponta, mesaj pentru Klaus Iohannis: “Winter is coming!”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Comisiei de libertati din Parlamentul European, Claude Moraes, a reactionat dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian Ghita, spunand intr-o postare pe Facebook ca urmareste cu „ingrijorare evenimentele din Romania unde interventia serviciilor secrete si ale actorilor politici in activitatea sistemului judiciar poate doar sa submineze credibilitatea justitiei”.

Dupa reactia lui Moraes, Victor Ponta i-a tranmis un mesaj ironic presedintelui Klaus Iohannis. Preluand ceea ce zice Moraes, fostul premier ii taxeaza si pe cei care acuza mereu ca atacurile la diverse personaje din politica si justitie ar fi, de fapt, platite.

„Traduc din engleza pentru Dl Klaus Iohannis ( ca el intelege doar germana – nici romana nu stie prea bine) :

Parlamentul European – Presedintele Comisiei pentru Justitie, Afaceri Interne si Libertati Civile : ” urmarim cu profunda ingrijorarare situatia din Romania unde interventia serviciilor de informatii si a decidentilor politici in activitatea judiciara poate doar sa submineze credibilitatea justitiei ….”!!!

Stiu – o sa gaseasca noii securisti de la Hotnews ca si Presedintele Comisiei din PE e de fapt un corupt, sau e platit de Voiculescu, Ghita , Adamescu etc!!! Asa facea Securitatea si pe vremea lui Ceausescu : spunea ca strainii “dezinformeaza”! Dar romanii stiau ca Securitatea minte … si atunci si acum!

Winter is coming!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img