joi, 28 martie, 2024

Victor Ponta, profetie NEAGRA pentru Liviu Dragnea: ‘Cred ca va fi un CUTREMUR politic’

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, crede că România va avea un alt guvern după alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

El a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Botoşani, că actuala conducere a Partidului Social Democrat (PSD), care susţine guvernul actual, va fi schimbată după ce preşedintele Liviu Dragnea va pierde alegerile prezidenţiale. 

"Cutremur politic cred că va fi după alegerile prezidenţiale. Domnul Dragnea cred că va candida. Şi el crede că nu are nicio şansă, dar vrea să candideze pentru că e un fel de înţelegere aşa: Iohannis iese preşedinte şi Dragnea rămâne cu Guvernul şi cu Parlamentul şi de-abia atunci lucrurile se vor schimba. Cred că vom avea un alt guvern după alegerile prezidenţiale", a afirmat Ponta 

Acesta şi-a exprimat opinia că "vor fi în continuare oameni care vor avea curajul să plece din PSD".

"Eu cred că vor fi în continuare oameni care vor avea curajul să plece din PSD, pentru că nu se regăsesc în politica făcută de domnii Dragnea, Vâlcov, Codrin Ştefănescu, tot felul de oameni care oricum nu au niciun fel de treabă cu PSD. Sunt şi ei din alte zone şi cu alte interese", a adăugat liderul Pro România. 

Victor Ponta a reiterat ideea că nu doreşte "răul PSD", subliniind că dacă se va schimba conducerea partidului, va "conlucra natural" cu această formaţiune politică. 

"Dacă se schimbă PSD, se schimbă gaşca asta, eu m-aş bucura foarte tare şi cred că natural am conlucra cu ei. Problema este că domnul Dragnea a dat cu insecticid şi a ars tot în jur. Uitaţi-vă! Pleacă Dragnea şi vine cine? Oprişan? Vine Olguţa Vasilescu? Sunt optimist din punctul ăsta de vedere, dar… În niciun caz nu doresc răul PSD", a adăugat Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img