joi, 28 martie, 2024

Victor Ponta ridica intrebarea de 1.000 de puncte Guvernului: ‘Se taie de la cei mici! De ce nu sunt luate masuri si in privinta multinationalelor?’

Distribuie:

Publicat:

Liderul Pro România, Victor Ponta, se arată indignat că Guvernul ia măsuri doar în privința unor sectoare de muncă pentru prevenirea pandemiei.

„Sunt oameni care se trezesc dimineața și stau pe laptop, pleacă până jos la cafea și apoi vin înapoi acasă. Ei ne decid nouă viitorul. Nu toți pot sta și lucra de acasă: sunt unii care lucrează și transportă marfă. La ei nu se gândește nimeni.

Și cei cu laptopul și cafeaua ne spun nouă: cum facem școală online? Am și eu copil, face școală online… Aia nu e școală: păi stă cu telefonul lângă tabletă.

Ăștia cu laptopul și cu multinaționale nu o să o ducă rău, că nimeni nu se leagă de ei. Se taie de la cei mici, cu câte o firmă mică… Primul oraș la care mă gândesc că treiește din HORECA e Constanța.

De ce închid restaurantele? Pentru că pot”, a spus Victor Ciutacu la România TV.

Fostul premier compară situația politicienilor care merg în campanie electorală cu enoriașii care vor să meargă la Iași, la Sf. Parascheva.

„Dar am voie să merg la păcănele, dar n-am voie la biserică? Cred că ar trebui limitat numărul. Și la Mecca au restrâns numărul de participanți. Deci facem campania electorală, dar e periculos să mergi la biserică?”, a conchis Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img