News Flash:

Victor Ponta se AUTOSUSPENDĂ din funcţie

21 Iunie 2015
1965 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a luat decizia de a se autosuspenda din funciţie pe o perioadă de 28 de zile. Decizia este motivată de starea sa de sănătate. În perioada autosuspendării, premier va fi Gabriel Oprea, ministrul de Interne. Totuşi, potrivit Constituţiei, preşedintele nu este obligat să-l numească premier interimar pe cel propus de premier, având posibilitatea să-l aleagă pe oricare dintre actualii miniştri.scrie stiripesurse.ro

"Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente si supraveghere. Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente/ in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.

Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca , in baza art 107 din Constitututie , sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru ( inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa). Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pt atentia si profesionalismul lor", anunţă Ponta pe Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053972 (s)