vineri, 29 martie, 2024

Victor Slav, in extaz dupa ce si-a auzit fiica de doua luni gangurind

Distribuie:

Publicat:

Victor Slav este vrajit de toate experientele pe care le traieste alaturi de fiica lui, Sofia Natalia. Iubitul Biancai Dragusanu a marturisit ca desi e greu, este impresionat de faptul ca nu are nici trei luni, fetita intelege ce ii spune si ii raspunde.

Victor Slav este un tatic absolut indragostit de fiica lui si fiecare gest sau sunet facut de micuta Sofia Natalia ii pare o minune. Iubitul Biancai Dragusanu a spus ca cel mai frumos lucru i se pare faptul ca la nici trei luni poate comunica cu fetita lui, care-i vorbeste raspunzindu-i, evident pe ”limba” ei.

”Cel mai frumos lucru este… cred ca zic in premiera, gangure, deja vorbeste. Nu are nici trei luni si vorbesti cu ea si iti raspunde oarecum ,pe limba ei bineinteles. Cel mai greu, cred ca toata lumea este de acord cu mine, avem probleme cu colicii si nu prea dormim. Am spus-o si repet, suntem privilegiati din punctul asta de vedere pentru ca doua luni a stat mama Biancai si acum este mama de vreo saptamana si ceva. Imi doresc liniste, imi doresc exact ce o sa se intample sa fiu cu familia acasa. Mereu noi facem Craciunul cu familia. Si cam atat, sanatate”, a declarat Victor Slav.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img