vineri, 19 aprilie, 2024

Victor Slav se confruntă cu probleme de sănătate. Selina, iubita lui, a dezvăluit totul la Splash

Distribuie:

Publicat:

Iubita lui Victor Slav, Selina, a scos la iveală un amănunt pe care lumea nu-l știa despre partenerul ei de viață. Prezentatorul TV are câteva probleme de sănătate, ce-i drept mici, dar care ar fi putut să-l afecteze la Splash! Vedete la apă. Ce mesaj de iubire i-a transmis ea partenerul său.

 Victor Slav, probleme de sănătate. Dezvăluirea făcută de iubita lui, Selina, la Splash! Vedete la apă
Victor Slav a acceptat să participe la Splash! Vedete la apă, cu toate că îi e foarte teamă de apă, după cum a declarat iubita lui în mesajul de susținere. Ea a precizat că e mândră că partenerul său a decis să facă acest lucru cu toate că mai are în plus și mici probleme de sănătate, durerile lombare, dar și cervicale.

Acestea ar fi reprezentat o mică teamă în participarea prezentatorului în show-ul de la Antena 1. Cu toate astea însă, Selina a ținut să-l felicite pe iubitul său pentru faptul că a ales să participe la concurs.

”Sunt foarte mândră de cum ai acceptat această experiență. Știm amândoi teama ta de apă și câteva mici probleme de sănătate, pentru că știi tu, așa e de la o vârstă”, i-a spus Selina lui Victor Slav.

Selina i-a transmis cât de mult îl iubește

Victor Slav a făcut o săritură foarte bună de la cinci metri, căci nu a vrut să meargă mai sus de atât, ci a preferat să fie sigur că îi iese mișcarea așa cum și-a dorit. Evident, mesajul iubitei sale, dar și al fiicei l-a ambiționat și mai mult.

Selina a ținut să-i mai transmită, înainte de săritură, că știe că e foarte puternic și știe cât de mult îl iubește, dar bineînțeles și că e alături de el în competiția de la Antena 1, chiar dacă nu neapărat prezentă la bazinul unde se filmează Splash! Vedete la apă

”Ai toată susținerea mea, încerc să-ți transmit toată iubirea de care ai nevoie, toată susținerea de care ai nevoie, sunt cu tine. Îți doresc succes, o să sari foarte, foarte bine, ești foarte puternic, te iubesc. Abia aștept să vii acasă să ne povestești despre această experiență”, i-a mai spus Selina iubitului său.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img