joi, 28 martie, 2024

Victoria Morandi, cea mai buna echipa din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Victoria Morandi a fost de departea cea mai buna reprezentanta a Vasluiului la turneul regional de fotbal in sala, Winter Cup. Formatia coordonata de Daniel Mosneagu a jucat finala mica la Open, pierzand la mare lupta in fata echipei Kapri Roman, scor 3-4. Cu toate acestea, Victoria a dat cel mai frumos gol al competitiei, prin Cristi Soldan, iar Gabriel Craciun a fost golgheterul turneului, titlul conferit si la sectiunea futsal.

Cel mai bun jucator la futsal a venit tot de la Victoria Morandi, prin Ionut Paladuta.

Insa, cel mai frumos trofeu este cel de la Old Boys, jucatorii coordonati de Daniel Mosneagu obtinand marele trofeu, dupa ce au trecut in finala competitiei de Spartanii, scor 4-3, golul victoriei fiind marcat in ultimul minut al partidei.

Cristi Cozma a fost desemnat cel mai bun jucator la Old Boys, iar Daniel Mosneagu a primit diploma de ”managerul turneului”.

Lotul Victoriei Morandi la Open a fost format din George Agache, Marius Birsan, Marius-Daniel Butnaru, Bogdan Cernat, Cristi Cozma, Alexandru Ivanica, Daniel Mosneagu, Florin Mosneagu, Danut Mosneagu, Gabriel Andrei, Ionut Paladuta, Ciprian Petrut, Florin Roiu si Cristian Soldan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img