marți, 16 aprilie, 2024

Victorie in linie dreapta pentru tabara lui TATARU: Nechifor, Cain, Rusu si Polak sunt noii presedinti din PNL VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Tabara de sustinatori ai presedintelui interimar Nelu TATARU, din PNL VASLUI, incepe sa isi consolideze pozitia fata de grupul de sustinatori ai lui Daniel Olteanu, deputat de Barlad.
Incepand de vineri, 7 aprilie, in judetul Vaslui s-au organizat alegeri pentru sefia principalelor organizatii. La Murgeni a castigat Dan Liviu CAIN, iar la Negresti Cristi Rusu. Cei doi sunt aprigi sustinatori ai medicului Nelu Tataru, care va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL VASLUI.
“Asa cum am declarat pentru un alt cotidian, la inceputul acestei lupte interne, suntem ferm convinsi cu totii ca trebuie sa schimbam modul de abordare si in special modul de a face politica. Am reusit sa imi impun candidatura, iesind castigator la Murgeni, lucru pentru care le multumesc colegilor mei. Subliniez faptul ca sustin candidatura domnului doctor Nelu Tataru, asa cum am afirmat de la inceput. Sunt multe schimbari benefice, in ultima perioada, in organizatia noastra. Vorbim de oameni tineri, de perspectiva, cu o calificare in joburile pe care le au. Domnul Nechifor la Husi, Cristi Rusu la Negresti si Tudor Polak la Vaslui, oameni care au muncit si muncesc pentru principiile Partidului National Liberal. Sper si sunt ferm convins ca singurul nostru primar, in speta domnul Boros, va iesi invingator marti, la Barlad, pentru a cladi o organizatie judeteana puternica, care sa renasca precum pasarea Phoenix la alegerile din 2020“, a declarat Liviu Dan CAIN, pentru bzv.ro.
“Am reusit vineri sa duc la final o munca de peste 3 ani. Multumesc celor care m-au sustinut si sunt alaturi de mine. Vreau sa imi exprim public sustinerea pentru domnul doctor Tataru. Cred ca este cel mai in masura pentru a ocupa functia de presedinte al filialei judetene a PNL VASLUI. Este un om care, in ultima perioada, a dus multe batalii, iar experienta, moralitatea si bunul simt trebuie sa primeze in ceea ce facem de zi cu zi. Totodata vreau sa-mi afirm sustinerea mea neconditionata pentru Dumitru Boros, primarul municipiului Barlad. Marti, 11 aprilie, sunt alegeri. Vom fi alaturi de el. Noi, cei multi, credem ca domnul Boros este alegerea potrivita pentru PNL BARLAD”, a declarat Cristi Rusu, pentru bzv.ro.
Sambata, 8 aprilie, in municipiul Husi, s-au organizat alegeri, iar castigator a fost desemnat actualul consilier al municipiului, Alexandru Nechifor.
Duminica, 9 aprilie, la Vaslui, a avut loc sedinta CCL a Partidului National Liberal, unde s-a votat noul presedintele al organizatiei. Tanarul Tudor Polak, care detinea functia de presedinte a TNL Vaslui, a devenit presedintele filialei mari.
“Doresc sa le multumesc tuturor colegilor mei, care au fost azi alaturi de noi. Este o mare victorie, care insa nu imi apartine mie, ci echipei din spatele meu. De maine, toti avem o singura directie si un singur obiectiv: castigarea alegerilor locale din 2020. Sunt alaturi de domnul presedinte Nelu Tataru”, a declarat Tudor Polak, noul presedinte al PNL Vaslui.
Infrangerile se tin lant pentru tabara deputatului Daniel Olteanu, care isi doreste sa preia fraiele Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal. Sustinatorii contracandidatului sau, in speta Nelu Tataru, au castigat organizatiile mari. Vorbim de Husi, Vaslui, Murgeni sau Negresti. Practic, deputatul Olteanu ar vrea sa castige organizatia cu ajutorul de pe partea Barladului, din care face parte si primarul Vinatoru. Acesta din urma, acum cativa ani a migrat, cu uluitoarea Ordonanta 55, direct in sanul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img